Do dobre zaposlitve na portalu Deloglasnik

Zaposlitev je nujna za preživetje in dandanes je ni lahko najti, še posebej, če si mlad in neizkušen, ali srednjih let in z malo sodobnega tehnološkega znanja, starejši pa skoraj niso zaposljivi. Dobra zaposlitev je v manjšini, sami veste, da ni lahko najti dobrega delodajalca z urejenim podjetjem, dobro poslovno prakso in z odlično skrbjo za zaposlene ter stranke. Prav to vam omogoča portal Deloglasnik, kjer so objavljene resnično dobre zaposlitve.

Zakaj iskati zaposlitev na portalu Deloglasnik?

Portal Deloglasnik ima že 100.000 obiskovalcev mesečno, ki so do zdaj objavili več kot 30.000 zaposlitvenih oglasov. Za ta portal skrbi podjetje Alma Career d.o.o., ki je del ugledne skupine Alma Career.

Zaposlitev na portalu Deloglasnik z lahkoto najdete. Oblikovan je uporabniku zelo prijazno in deluje izjemno hitro ter brez napak. Ni se vam treba registrirati, da bi ga uporabljali. Že na začetku strani imate hitre in pregledne menije, kjer najdete ali objavite zaposlitve, posebej za delodajalce in posebej za iskalce zaposlitev.

Zanimiv je iskalnik na vrhu strani, ki omogoča ravno prav možnost izbire, saj lahko iščete s pomočjo ključne besede, izberete regijo ali kategorijo in bliskovito se bodo spodaj razvrstile najbolj aktualne zaposlitve, glede na filter, ki ste ga izbrali.

Poskrbljeno je tudi za zahtevne uporabnike, ki bi radi takoj prišli do rezultatov in točno vedo, kaj hočejo in kaj iščejo. Izberejo napredni iskalnik, kjer se odpre veliko dodatnih možnosti iskanja po bogati bazi zaposlitvenih oglasov na portalu Deloglasnik.

Kakovostna delovna mesta so takoj vidna

Če iščete kakovostno zaposlitev, boste veseli prijaznega uporabniškega vmesnika na portalu Deloglasnik, ki takoj, brez olepšav, na pregleden in čist način, že na začetku spletne strani ponuja jasno vidne logotipe priznanih in uglednih podjetij, kot so Mercator, Spar, NLB, Sava hoteli, Gen-i, Večer, Kras in drugi. Med njimi objavljajo zaposlitvene agencije, kot je na primer znana agencija Rekruter.

Enostavno kliknete na logotip in takoj se vam odprejo delovna mesta izbranega podjetja. Preprosto in učinkovito, brez nepotrebne šare in oglasov ter motečih pop up oken. Čez čas vas bodo le povabili k naročilu na prejemanje novic z oglasi po vašem izboru. Lahko sprejmete ali pa ne.

Kakovostna-delovna-mesta-so-takoj-vidna

Ko kliknete oglas, se odpre zelo pregledna struktura oglasa, ki najprej opiše delovno mesto, pogoje za prijavo na to delovno mesto, kaj podjetje ponuja, za kakšno vrsto zaposlitve gre in kje je delovno mesto, v katerem kraju. Če vam je oglas všeč, samo kliknete na gumb hitra prijava in že lahko kandidirate.

Prednosti zaposlitvenega portala Deloglasnik

Prednosti iskalnika so v zelo hitrem delovanju in nekaj, kar nas je še posebej navdušilo. Ko v iskalno polje vpisujete ključne besede, se vam iz baze že takoj, kakor v iskalniku Google, pojavijo ključne besede, ki so že v bazi in hkrati ob njih vidite, ali je razpisano kakšno delovno mesto na to ključno besed ali ne. Tako zelo hitro najdete želeno zaposlitev, če pa je ni, to vidite takoj in ne izgubljate časa z brskanjem po veliki bazi. Deloglasnik vam dobesedno prihrani čas s svojo sodobno in domiselno kodo ter briljantnim uporabniškim vmesnikom.

Prednosti-zaposlitvenega-portala-Deloglasnik

Če želite, lahko zaposlitev iščete tudi kot registriran uporabnik portala Deloglasnik. Prijava je preprosta, lahko se registrirate kot delodajalec in oddajate oglase na portalu ali pa kot iskalec zaposlitve in iščete zaposlitvene oglase ali jih tudi prejemate v elektronski predal.

Prijavite se lahko kar s svojim Google računom ali pa posebej, kot vam bolj ustreza. Vnesete svoje podatke in zapleteno geslo, preberete splošne pogoje uporabe in lahko začnete. Seveda ste lahko tudi študent, saj so objavljena tudi študentska dela.

Deoglasnik objavlja zelo koristne novice in nasvete, tako za iskalce zaposlitve, kot za delodajalce in pravnike oziroma kadrovnike. Objave so aktualne in se objavljajo sproti glede na to, kako se spreminjajo zakon, uredbe, kultura zaposlovanja ter kaj delodajalec ali iskalec zaposlitve morata vedeti, da osebnostno zorita in se razvijata.

Iskalec zaposlitve ni samo brezposelna oseba, to je zmotno mnenje, zelo veliko je iskalcev, kar 60 % tistih, ki so zaposleni in iščejo boljšo priložnost.

 

Avtor prispevka: