Gumijasti tepihi za avto

Domača proizvodnja gumijastih tepihov za avto podjetja Gledring

Gledring je prepoznaven po svojih skrbno oblikovanih gumijastih tepihih. Njihovi gumi tepihi se popolnoma prilegajo vašemu vozilu. Mere so natančno vzete in izdelane ročno za zagotavljanje natančnega ujemanja. Gumijasti tepihi za avto so opremljeni z originalnimi pritrditvenimi čepi, ki poskrbijo, da preproge za avto ne drsijo pod nogami, kar povečuje varnost v vozilu. Gumijasti tepihi za avto so izdelani samo iz najboljših materialov, zato vam je lahko zagotovljena kakovost, ki je nudi Gledring.

Gledring – elegantne in funkcionalne gumi preproge

V vsakem vozilu želimo ohraniti čistočo in lep izgled, zato so gumijasti tepihi za avto Gledring prava izbira za zaščito vašega vozila. S svojo zasnovo, ki zadržuje umazanijo in prelivanje tekočine, ter elegantnim robom, ki popolno zaščiti vozilo, bodo vaša avtomobilska tla vedno čista in suha. Mere so natančno prilagojene za vsako vozilo, tako da umazanija ne more priti mimo roba. Višina roba 13mm daje vozilu dodaten eleganten videz, tepihi pa se zlijejo z vozilom in tako ponujajo popolno zaščito in lep izgled vašega vozila.

Preproge za avto so elegantne in enostavne za čiščenje

Gledring je revolucioniral svet avtomobilskih tepihov z razvojem tepihov za enostavno čiščenje. Gumijasti tepihi za avto so oblikovani z ravnimi linijami brez ostrih robov, kar jim daje nežen videz avtomobilske pnevmatike. Dizajn tepihov je bil usmerjen z mislijo na čiščenje, saj se umazanija s čiščenjem enostavno odstrani. Če želite popoln rezultat, priporočamo uporabo njihovega čistila za suho čiščenje brez vode. Ne čakajte več, poskrbite za čistočo svojega vozila s tepihi Gledring!

Gledring prejel nagrado za dizajn in kakovost – nove smernice v avto industriji

Podjetje Gledring je znano po svoji vrhunski kakovosti in inovativnosti, tudi kadar gre za dizajn izdelka. Zato so bili prvi na trgu, ki so lansirali preproge za avto, ki se razlikujejo od klasičnega dizajna kocke. Ta njihova odlična dela niso ostala neopazna, avtomobilistična revija Autobild jih je nagradila za kakovost in design gumi tepihov Gledring v letu 2018. To je posebna nagrada, ki pripada njihovi oblikovalski ekipi, ki že leta skrbi za napreden in sodoben dizajn izdelkov, ki vedno znova postavljajo nove standarde v avtomobilski industriji.

Gumijasti tepihi za avto
Univerzalna zaščita za vaš avtomobil z Gledringom.

Kakovostni čepi Gledring gumijastih tepihov

Gumijasti tepihi za avto Gledring so dodatno obogateni s prilagodljivimi originalnimi čepi. Ti čepi so načrtovani tako, da so primerni za različne blagovne znamke in modele avtomobilov. Ti čepi se enostavno namestijo v obstoječe vtičnice v vašem avtomobilu, zagotavljajo dodatno varnost in ohranjanje tepihov na svojem mestu. Izdelani so iz kvalitetne PVC plastike, ki je odporna na udarce in zdrži dolgo časa brez poškodb.

Kakovostni materiali in življenjska doba gumijastih tepihov Gledring

Gledring se trudi izdelovati vrhunske preproge za avto, ki so sestavljeni iz samo najboljših materialov. Ti materiali so preverjeni in imajo vse potrebne certifikate, da jih lahko prodajajo po vsem svetu. Z uporabo kvalitetne gume v proizvodnji, njihove gumijaste preproge za avto zagotavljajo nadpovprečno dolgo življenjsko dobo. Ker je material naravnega izvora in ne sintetičnega, je tudi prijetnega vonja, kar njihove stranke pogosto pohvalijo. Zadovoljne stranke so jim največje zagotovilo za nenehno kvaliteto njihovih izdelkov.

Kakovostni gumijasti tepihi Gledring – natančno označeni in prilagojeni vašemu vozilu

Gledring vedno natančno označi vse potrebne informacije na dnu svojih gumijastih tepihov. To vključuje model, letnik in znamko vozila. S tem stranka lahko zagotovo ve, da je dobila tepih, ki je natančno prilagojen njihovemu vozilu. Poleg tega, ta označevanje bistveno olajša komunikacijo med stranko in prodajalcem, saj so vse informacije na voljo takoj in enostavno dostopne. Zagotavljajo, da vsak njihov tepih ustreza natančnim specifikacijam vozila in da so vedno pripravljeni pomagati pri izbiri najboljšega izdelka za potrebe vsake stranke.

Doggymat – patentiran prtljažni sistem za zaščito vašega avtomobila!

Zaščita za vaš avtomobil, združljiva z vsako vrsto prtljažnika! Doggymat je edinstven prtljažni sistem, ki ga najdete le na gumi koritu. Sprednji del gumi korita za prtljažnik je opremljen z dvema čepoma, na katera se lahko namesti prtljažni sistem za zaščito zadnjega odbijača. Na zadnji strani pa se nahajajo čepi, ki so zrcalno postavljeni, in omogočajo zaščito potencialno poškodovanih sedežev v primeru prevoza daljšega blaga. Ta patentirana integracija zaščite bo zagotavljala varnost vašega avtomobila.

Eleganten rob gumi korita za prtljažnik Gledring – zaščita prtljažnika pred umazanijo in tekočinami

Elegantno zaščitite svoj prtljažnik z gumi koritom Gledring. Rob v višini 2 cm se natančno prilega stenam, tako da umazanija ne more priti na neželeno mesto. Korito lahko zadrži do 10 litrov tekočine, kar ga naredi idealno rešitev za redno uporabo. 90 stopinjski zunanji rob omogoča popolno izkoriščanje prostora v prtljažniku.

Popolna zaščita prtljažnika z gumijastim koritom Gledring

Gumi korita za prtljažnik Gledring ponujajo popolno zaščito prtljažnika, ki bo zadovoljilo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Njegova zasnova preprečuje, da bi umazanija in tekočine zašle na nezaželena mesta. Nižji rob, visoki zunanji rob in posebej oblikovani notranji deli so trije zaščitni deli, ki dodatno varujejo pred razlivanjem. S tem poskrbijo za popolno čistočo prtljažnika.

Dizajn prilagojen enostavnemu čiščenju

Vsa oblikovanja podjetja Gledring so prilagojena enostavnemu čiščenju, saj je pomembno, da izdelek ni samo uporaben in praktičen, temveč tudi prinaša lep in eleganten videz vašega vozila. Tudi gumi korita za prtljažnik so zasnovana z enako filozofijo enostavnega čiščenja, z notranjimi deli, ki zadržujejo veliko količino umazanije in preprečujejo prelivanje tekočin. Za popoln rezultat priporočamo uporabo Gledring čistila za suho pranje.

Gumijasti tepihi za avto
Vrhunska kvaliteta za vse vrste avtomobilov.

Ročno merjenje za popolno prilagodljivost gumi korita

Oblika gumi korita za prtljažnik se popolnoma prilagaja vsakemu vozilu, saj so meritve vzete natančno. Veliko podjetij uporablja lasersko tehnologijo za merjenje dimenzij tepihov, vendar pri Gledring še vedno uporabljajo ročne meritve. S tem zagotavljajo večjo preciznost in unikatne meritve, ki so last podjetja Gledring. Podjetje Gledring nikoli ne kopira že obstoječih oblik korit, ampak vsako mero vzamejo sami za vsako vozilo posebej.

Notranji členi v gumi koritu Gledring – funkcionalnost in estetika na enem mestu

Notranji členi v gumi koritu Gledring ne le dodajajo lepote izdelku, ampak imajo tudi zelo pomembno nalogo. Oblikovani so tako, da zadržijo tekočino in umazanijo v koritu, preprečijo drsenje tovora po prtljažniku, in hkrati nimajo nobenih ostrih robov, kar omogoča enostavno čiščenje. Združevanje funkcionalnosti in estetike je ključno pri vsakem izdelku Gledring.

Kakovostna in neoporečna materiala pri Gledring – Rubbasol, najčistejši material v avtomobilski industriji

Podjetje Gledring se zaveda pomembnosti kakovosti materialov za proizvode. Zato uporabljajo samo najboljše in najčistejše materiale na tržišču, da zagotovijo kakovost in neoporečnost izdelka. Razvilo je tudi material Rubbasol, ki je trenutno najčistejši material v avtomobilski industriji. Rubbasol je brez vonja, ima vse potrebne certifikate, vključno s prehrambnim certifikatom, in je tudi najkakovostnejši material na tržišču, kar omogoča dolgo življenjsko dobo.

Gledring korito – inovacija, ki je spremenila avtomobilsko industrijo

Gledring se lahko pohvali z novim produktom, ki pripada njihovim inovacijam in spreminja pogled na dodatno opremo v avtomobilih. Njihova gumijasta korita so nagrajeni dizajnerski produkt, ki je bil prepoznan kot najboljši dizajn v letu 2018. Eksperti na področju oblikovanja v avtomobilski industriji so z veliko pozornostjo oblikovali ta korita, ki združujejo funkcionalnost in izgled. Proces oblikovanja je trajal 2 leti, saj so želeli zagotoviti popolno usklajenost med uporabnostjo in estetiko.

Tradicija, znanje in inovativnost že tretjo generacijo

Gledring je zasebno podjetje, ki se že tretjo generacijo uspešno ukvarja s proizvodnjo gumijastih tepihov. Njihova zgodovina sega daleč nazaj v čas in jim zagotavlja izkušnje, natančnost in prilagodljivost zahtevam trga. Mlajše generacije v podjetju prinašajo svežino in kreativnost, kar jih postavlja v vodilno vlogo v avtomobilski industriji. Bili so prvi, ki so izdelali dizajnerske tepihe, ki so enostavni za čiščenje in izstopajo iz tradicionalnih oblik. Prav tako so bili prvi, ki so razvili zaščitna korita za prtljažnike, ki zaščitijo avtomobilski prtljažnik in odbijač. Skupaj s sodelavci gradijo uspešno podjetje, ki deluje v 40 državah po celem svetu in ima redno letno rast od 30 %. So hvaležni in ponosni, da se njihova tradicija prenaša iz generacije v generacijo in da so vedno boljši in močnejši.

Gumijasti tepihi za avto
Gledring, najboljša izbira za vaš avtomobil.

Gledring – vodilna blagovna znamka v industriji avtomobilskih gumijastih tepihov

Gledring je podjetje, ki se osredotoča na cilj postati vodilno v industriji avtomobilskih gumijastih tepihov in korit za prtljažnike. Pri tem se opira na svojo strast do avtomobilov in načina življenja, povezanega z avtomobilizmom. V Gledringu so predani nenehnim izboljšavam njihovih produktov, da ohranjajo konkurenčno prednost na trgu. Njihova znamka je vodilna v smislu inovacij in dizajna, kar jim omogoča, da ponujajo nove in kvalitetnejše produkte.

Usmerjeni so v potrebe in želje kupcev in skrbijo, da njihovi produkti ustrezajo vašim pričakovanjem. Nenehno izboljšujejo kvaliteto, izgled, občutek in prepoznavnost njihovih produktov. Hkrati se trudijo izboljšati njihove organizacijske strukture, da bi lahko čimbolj ustrezali in presegli zahteve kupcev in dosegli najvišjo vrednost. V Gledringu so ponosni, da so njihovigumijasti tepihi v vsakem četrtem avtomobilu v Evropi, kar dokazuje njihovo strast in predanost k kvaliteti in inovaciji.

Vendar pa se ne zadovoljujejo samo s tem, saj želijo, da bi njihova znamka postala sinonim za najboljšo kakovost in dizajn gumijastih tepihov in korit za prtljažnike po meri. Njihova vizija je, da bi vsak lastnik avtomobila na svetu poznal Gledring in se počutil ponosen na svoj avtomobil z njihovimi izdelki.

Nenehno delamo na izboljševanju in razširjanju njihove ponudbe, da bi dosegli ta cilj in postal sinonim za najboljšo kakovost in dizajn gumijastih tepihov in korit za prtljažnike.

Razvoj podjetja Gledring

Leta 1986 Stojan, sin Đura, počasi začne prevzemati obrt po želji svojega očeta. Leta 1988 se mu pridruži žena Barbara in skupaj začneta z novim obdobjem obrti, saj verjamejo, da bo prihodnost podjetja v gumijastih izdelkih za končnega kupca. Naenkrat se pojavi ideja za izdelavo gumijastih tepihov za osebna vozila, ki so bili takrat univerzalni in so se ponašali z možnostjo rezanja po obliki avtomobila. Danes, več kot 30 let kasneje, še vedno iščejo ta izdelek.

Podjetje je takrat izstopalo z uporabo imena (kar ni bilo značilno za obrti), kar je privedlo do imena GLEDRING (kombinacija priimka in osnovne dejavnosti izdelave o-ringov). V tem obdobju je tudi nastal logotip podjetja, ki ga še vedno uporabljajo, saj nobena kasnejša prenova ni bila tako uspešna kot prvotna oblika.

Avtor prispevka: