čistilna naprava

Čistilna naprava – prava za vaš dom

Ste se odločili, da boste prijaznejši do okolja in boste za svoj dom poiskali primerno čistilno napravo, potem je najbolje, da odklikate na spletno stran www.ekohit.si/cistilne-naprave/, kjer boste zagotovo našli primerno čistilno napravo za vaš dom. V podjetju Eko Hit vas čaka čistilna naprava vrhunske kakovosti tudi z možnostjo subvencionije ob nakupu. Ponudbo čistilnih naprav dopolnjuje tudi raznovrsten program cistern za vodo, bioloških greznic, naravnega biološkega aktivatorja, oljnih ter maščobnih lovilcev in samostoječih pokončnih in ležečih zbiralnikov za postavitev na prostem ali pa v kleti za zbiranje deževnice. Če se vrnemo nazaj na čistilne naprave, vas zagotovo zanima, kakšno napravo izbrati za svoj dom oz. kaj bo najprimernejše za vaše potrebe.

Čistilna naprava, kako jo izbrati?
Pri izbiri primerne čistilne naprave upoštevajte več vidikov; velikost naprave izberete glede na število stalno živečih oseb v objektu, mesto postavitve naj bo do 15 m z možnostjo iztoka očiščene vode. Reaktor izbrane čistilne naprave mora biti kompakten, stabilen, najboljše, da je narejen iz enega samega kosa. Čistilna naprava mora zagotavljati 100 % vodotesnost s povoznostjo do 1500 kg brez betoniranja. Pomembno je, da ni električnih komponent v sami posodi čistilne naprave, čiščenje odpadne vode mora zagotavljati z visoko učinkovitostjo do 99 %. Zagotovljena dolga garancija do 50 let pomeni večjo varnost pri nakupu ter možnost koriščenja subvencije s strani države. Vse predstavljene karakteristike imajo čistilne naprave podjetja Eko Hit, ki delujejo po SBR tehnologiji MIKRO SOLIDO, ki so najbolj prodajane in pretočne čistilne naprave.

čistilna naprava

Čistilna naprava in njeno delovanje
Že 25 let so v uporabi čistilne naprave, ki delujejo po inovativni SBR mikro tehnologiji. V teh čistilnih napravah obdelava odpadne vode poteka le v eni komori, s 24 urnim ciklom čiščenja, ki zagotavlja visoko do 99 % učinkovitost čiščenja. Naprava deluje preprosto, zanesljivo, brez oddajanja neprijetnega vonja, saj odpadno vodo takoj aktivira s kisikom, ko priteče v reaktor posode. Nekatere naprave, ki delujejo po sbr tehnologiji imajo dva prekata, razlika je ta, da se pri teh uporablja prvi prekat kod usedalnik, drugi pa za čiščenje odpadne vode.

Pretočna čistilna naprava
Na drugi strani pa pretočne čistilne naprave za svoje delovanje uporabljajo več prekatov, ki sloni na obdelavi odpadne vode s pomočjo razpršene biomase. Za te naprave je značilen manjši volumen delovanja. Tehnologija na več postopkih: odpadna voda priteče v prvo komoro, kjer se vrši mehanska razgradnja in kjer se razgrajuje dušik. V drugem prekatu poteka biološka razgradnja, iz tretjega umirjevalnega prekata pa očiščena voda gravitacijsko izteka v ponikalnico ali vodotoke …

Pretocna-cistilna-naprava

Mala čistilna naprava – cena investicije je lahko subvencionirana
Male čistilne naprave v spletni ponudbi odlikuje visoka učinkovitost biološkega čiščenja odpadnih sanitarnih voda z najnižjimi obratovalnimi stroški. Za malo čistilno napravo je mogoče pridobiti tudi EKO subvencijo, ki jo podeljuje Eko sklada, slovenski okoljski javni sklad. Tovrstna čistilna naprava je odlična rešitev tako za novogradnje, kot tudi nadgradnjo že obstoječe greznice. V spletni ponudbi imajo tudi inovativno izvedbo čistilne naprave za vikend objekte, ki deluje povsem brez elektrike in ne potrebuje nobenih dodatnih kemijskih aktivatorjev. Skupne lastnosti čistilnih naprav so: preprosta inovativna in okolju prijazna patentirana tehnologija, tiho delovanje, energetska varčnost, visoka sposobnost čiščenja odpadne vode – tudi do 99 %, zanesljivost in preprosto vzdrževanje. V ponudbi imajo več različnih modelov in izvedb, zmogljivosti od 5 PE do 50 PE.

Čistilna naprava – nakup
Ste se odločili, da boste izbrali in naročili čistilno napravo iz spletne ponudbe Eko Hit, potem je najbolje, da jih pokličete in se dogovorite za nakup in vse ostale podrobnosti. V primeru, da imate še kakšno vprašanje, da morda še vedno ne veste, katera čistilna naprava bi bila najboljša izbira za vašo hišo ali vikend, potem kontaktirajte podjetje Eko Hit na telefonsko številko 041 676 165 ali 01 7885 402. Lahko pa jih kontaktirate tudi preko elektronske pošte info@ekohit.si. V najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na sporočilo oz. vas poklicali, če se slučajno ne bo nihče javil na telefon. Z veseljem vam bodo pomagali, odgovorili na vprašanja in vam svetovali, katera čistilna naprava je najboljša izbira za vaš dom oz. vikend. Zato ne odlašajte in jih kontaktirajte, da boste v najkrajšem možnem času dobili čistilno napravo, da boste še prijaznejši do okolja. Naj za konec še omenimo, da bo izbrana čistilna naprava podjetja Eko Hit zagotovo prava izbira, saj njihove zad

Avtor prispevka: