catering

Najboljši catering za vaše poslovne in zasebne dogodke

V hitrem tempu življenja so še toliko bolj pomembni trenutki, ki jih preživimo z najdražjimi. Večinoma čakamo na posebne priložnosti in jih izkoristimo za druženja. Ob tem pa se velikokrat pojavi dilema – organizirati praznovanje v restavraciji ali v udobju doma? Iskati najprimernejšo lokacijo za večerjo s poslovnimi partnerji ali jih pogostiti v sproščenem okolju svojega podjetja? Se odločiti za sproščen catering ali druge opcije? Bi bili primerni hladni prigrizki, obloženi kruhki ali topel obrok? V vsakem primeru se znajdemo v vlogi gostitelja, ta vloga pa za sabo povleče nemalo skrbi in organizacije. Naj bo praznovanje rojstnega dne, obletnice, pogostitev poslovnih partnerjev, zaključna zabava za zaposlene, poročno slavje – prioriteta gostitelja mora vedno ostati posvečanje svojim gostom, saj sproščen gostitelj lahko ustvari prijetno vzdušje in tako poskrbi, da v dogodku uživajo vsi.

Vse to je izvedljivo, in to brez, da bi se obremenjevali s čimer koli. Enostavno rezervirate catering, ki za vas poskrbi v vseh pogledih – od dekoracije do priprave in postrežbe hrane ter pijače. Pipo catering vam nudi kreativne rešitve za vse priložnosti. Hladni prigrizki, obloženi kruhki, narezki, canapeji, sladice – vse, kar potrebujete za dobro pogostitev, vam nudijo na enem mestu. Njihovo strokovno osebje bo poskrbelo, da bodo vaši gostje še dolgo časa podoživljali okuse in postrežbo, ki so jih doživeli na vašem dogodku.

Pa ne samo to, spominjali se bodo sproščenih trenutkov v vaši družbi in kako ste se lahko brezskrbno posvetili drug drugemu!

Kaj je catering?

Beseda v osnovi označuje oskrbo s hrano in pijačo. Preprosto povedano, gre za opravljanje gostinske dejavnosti na neki poljubni lokaciji, tako za posameznike kot podjetja. Pri nas ima catering že kar nekajletno tradicijo, v zadnjih letih pa je tovrsten način pogostitev kar v porastu.

Če potrebujete dostavo hrane v pisarno, pogostitev na banketu, celostno pogostitev na poročnem slavju ali na domačih zabavah – pikniki, rojstni dnevi, obletnice, otroški rojstni dnevi –, je takšna vrsta pogostitve prava izbira. Prednost tovrstne storitve je nedvomno svoboda in kreativnost pri izbiri kraja za dogodek. Izpostavimo lahko tudi prilagodljivost, ki omogoča, da osebje pripravljeno hrano pripelje na lokacijo in jo tam postreže.

Skrbno načrtovanje, organizacija in spoštovanje standardov za pripravo ter transport jedi vam zagotavljajo izvedbo dogodka na najvišjem nivoju. Za piko na i se lahko dogovorite tudi za pripravo določenih jedi na sami lokaciji pred gosti ter tako ustvarite pravo kulinarično animacijo. Izstopajte in goste navdušite kar na domačem vrtu!

Izberite kvalitetnega ponudnika za catering. Cene po osebi so odvisne od več faktorjev.

Catering na vašem domu

Se tudi vi najbolj sproščeno počutite v svojem domačem okolju? Ste se že poigravali z mislijo o praznovanju  na domačem vrtu ali pa v dnevni sobi, ko se po dobrem kosilu lahko vsi sproščeno zleknete na zofi, pa vas je misel na vso pripravo hrane in pijače, dekoracije ter, najhujše, pospravljanje, od tega odvrnila?

Naj ideja o zabavi na domu ne ostane samo v vaših mislih.

Z vašim izbranim cateringom lahko skrbno načrtujete vaš dogodek, pri čemer bo njihova ekipa upoštevala vse pomembne dejavnike:

 • število gostov
 • lokacija
 • tema dogodka
 • posebne želje (alergije, vegetarijanske in veganske jedi, verska prepričanja)
 • časovnica dogodka
 • vaš proračun

Dogovorili se boste za meni hrane in pijače, po želji pa tudi glede dekoracije vaše lokacije. Tako bo vaša edina naloga na dan praznovanja le, da se slavnostno uredite in sproščeno pričakate goste.

Catering bo v posebnem transportnem inventarju hrano in pijačo dovolj časa pred začetkom dogodka dostavil na lokacijo, pripravil omizja, dekoracijo in prostor za bife, nato pa ves čas skrbel, da boste tako vi kot vaši gostje tekom celotne zabave uživali v dobri postrežbi.

Ob koncu dogodka se boste brezskrbno poslovili od svojih gostov in z lepimi spomini zaključili dan, saj bo poskrbljeno tudi za čiščenje in pospravljanje pogostitve.

Ideja o sproščeni zabavi na domačem vrtu se ne zdi več tako neizvedljiva, kajne?

Hladni prigrizki so lahko odlična popestritev dogodkov.

Catering na poroki

Poroka pod šotorom? V domačem kozolcu? Sredi gozda? Zakaj pa ne! Naj bo vajin dan poseben, tako kot je posebna vajina zgodba.

Poroka je zagotovo eden izmed najlepših dni v življenju para. Vsak par si želi ta pomemben mejnik proslaviti v krogu svojih najdražjih in na najlepši možni način. Prelepih poročnih lokacij ne manjka, a večinoma se poročno dogajanje prične že na domu ženina in neveste.

Dobro počutje svatov je ena izmed prioritet mladoporočencev, zato se seveda vse prične z vprašanji, kot so:

 • Kako navdušiti svate, da bodo o najinem slavju govorili še nekaj časa?
 • Ponuditi obložene kruhke, hladne prigrizke, canapeje ali morda kaj bolj konkretnega, morda mini burgerje?
 • Kdo bo skrbel za to, da bodo svatje imeli dovolj pijače?
 • Kdo bo poskrbel za to, da bo vse pospravljeno, ko se po poročnem slavju vrneva nazaj domov?
 • Kako razbremeniti mame, tete in babice, da bodo v dnevih pred poroko in na poročni dan zares lahko uživale?
 • Če rezervirava catering, cene po osebi prekoračijo najin proračun?

Odgovore na vsa vprašanja vam nudi dober ponudnik, ki bo za vas pripravil celostno storitev. Profesionalna ekipa bo pripravila bogato pogostitev, ki zajema vso pripravo hrane (obloženi kruhki, kanapeji, narezki, hladni prigrizki, sladice) ter prijazno postrežbo. Gre tudi za povsem fleksibilno storitev, ki se prilagodi potrebam in željam naročnikov – vse v želji, da bo njihov dogodek točno tak, kot so si ga zamislili, ali pa morda celo preseže njihova pričakovanja.

Sta za poročno lokacijo izbrala domač vrt ali travnik, kjer sta se prvič poljubila?

Zakaj bi se lokaciji, ki vama pomeni res veliko, odpovedala samo zato, ker se vama tam zdi neizvedljivo postreči vajine goste?

Catering na poslovnih dogodkih

Zaključek s poslovnimi partnerji, zaposlenimi, poslovno kosilo, seminar, team building … vse to so skorajda že obvezni načini povezovanja in grajenja nekih poslovnih povezav.

Povabite svoje poslovne partnerje v svoje podjetje, jim ga ponosno razkažite, nato pa uspešen sestanek zaključite s prav posebno pogostitvijo na licu mesta. Vaši gostje bodo nedvomno navdušeni, saj bodo vse to doživeli na enem mestu, s tem pa se bo ustvarilo sproščeno in prijetno vzdušje.

Bi svojim zaposlenim radi izkazali hvaležnost za njihovo pripadnost, trud in doprinos k viziji podjetja? Ob zaključku leta jih pogostite na najbolj udoben način –  naj med ali po delovnem času  catering v vaših prostorih pripravi pravo kulinarično doživetje. Vaši zaposleni vam bodo hvaležni, ker jim boste prihranili dragocen čas z družino, saj se ne bodo rabili po vrnitvi iz službe še enkrat vračati na vaše srečanje v bližnje gostišče.

Hladni prigrizki in obloženi kruhki odlična rešitev za stoječo pogostitev

Stoječe pogostitve so odličen način povezovanja in druženja povabljencev. Naj bo poslovni dogodek, čakanje neveste pred matičnim uradom, rojstni dan, obletnica … stoječa pogostitev ljudi spodbudi k gibanju med mizami in daje poudarek na povezovanju. Saj veste, če se enkrat usedete za mizo in vam hrano strežejo, boste od mize do preostalih povabljenih verjetno šli šele, ko bo hodov konec.

Zakaj ne bi poskusili s stoječo pogostitvijo s hladnimi prigrizki in obloženimi kruhki, kar bo omogočilo, da gostje ne bodo lačni, hkrati pa bodo vseeno sproščeno krožili in se družili?

Če vas zanima catering, cene po osebi niso vrtoglave, ampak povsem dostopne

Morda je še nekaj let nazaj veljalo, da je praznovanje v restavraciji ugodneje, a so zaradi zavedanja ponudnikov, da ljudje vedno bolj cenijo unikatnost ter udobje, tudi catering cene po osebi sedaj povsem dostopne. Je pa res, da variirajo od ponudnika do ponudnika, tem pa je skupno, da lahko na splet objavijo zgolj neke informativne cene, saj za točen znesek vsak potrebuje več informacij o vašem dogodku.

Cene so odvisne od nekaj dejavnikov:

 • ali vam vaš ponudnik priskrbi tudi lokacijo in glasbeno popestritev
 • od števila oseb oziroma količine hrane in pijače, ki ju potrebujete
 • od vrste pogostitve (želite samo hladne prigrizke, obložene kruhke ali morda samo glavno jed in sladico?)
 • od lokacije in morebitne kilometrine
 • od morebitnih potreb po ustreznem pohištvu (mize, stoječe mize, stoli)
 • od morebitne postrežnine (z nekaterimi ponudniki se lahko dogovorite, da imate svojo pijačo, pri tem pa se vam obračuna postrežnina)

Tovrstne pogostitve so cenovno povsem konkurenčne pogostitvam v restavracijah na takšnem nivoju, ki ste si ga za svoj dogodek zamislili.

Vsekakor je najbolje, da med ponudniki izberete dva do tri primerljive in jih prosite za ustrezno ponudbo. Pipo catering vam bo ponudbo pripravil v kratkem času, podali pa vam bodo tudi nekaj nasvetov pri organizaciji ter vam morda predlagali rešitve, na katere sami niti niste pomislili. Enostavno jim pošljite povpraševanje ali pa se dogovorite za informativni sestanek.

Prilagodljivost ponudbe

Želite preproste, domače jedi ali nekaj unikatnega, česar vaši gostje ne okušajo ravno vsak dan?

Bi goste presenetili z mesno torto, ki je sestavljena iz narezkov in sirovih plošč?  Vam veliko pomeni, da je poskrbljeno tudi za goste, za katere veste, da se prehranjujejo brezmesno ali pa imajo alergije na določeno hrano?

Skozi pozorno komunikacijo in skrbno načrtovanje bo Pipo catering  poskrbel za to, da bodo izpolnjene še tako posebne želje. Zadovoljstvo naročnikov in njihovih gostov je njihova glavna prioriteta ter cilj, ki jih žene naprej v njihovi kulinarični ponudbi. Pogostitev, ki jo bodo pripravili, bo prebudila prav vse vaše čute – od otipa, do vida in vonja. Njihova kreativnost ne pozna meja, kar se odraža v njihovem delu na različnih lokacijah po izbirah naročnikov.

Vabljeni, da sledite podjetju Pipo tudi na Facebooku.

Avtor prispevka: