velika napihljiva igrala

Velika napihljiva igrala: Zakaj so postala priljubljena izbira za otroške rojstne dneve in druge priložnosti?

Velika napihljiva igrala so postala prava senzacija na področju otroških praznovanj in drugih družabnih dogodkov. Se še spomnite, kako ste kot otrok na sejmu ali podobni prireditvi navdušeno opazovali, kako otroci uživajo na velikem napihljivem gradu? Ali pa kako ste cel poletni dopust starše prosili, da so vam dovolili nekaj minut uživanja na igralu? Izposoja napihljivih igral Napihljivček vam omogoča, da velika napihljiva igrala najamete in z njimi presenetite goste na svojem naslednjem dogodku.

Za svoj naslednji dogodek izberite velika napihljiva igrala

Pri Napihljivčku lahko izbirate med različnimi modeli igral, ki se med seboj razlikujejo po barvi, obliki in velikosti. Vsako izmed igral je opremljeno z različnimi elementi, ki otroke spodbujajo h gibanju in reševanju različnih problemov. Na igralih se otroci lahko spuščajo po toboganih, plezajo po plezalni steni, premagujejo različne ovire in neprestano urijo svoje ravnotežje.

Velika napihljiva igrala so zaradi svoje dimenzije primerna tudi za večje družabne dogodke, kot so sejmi, veselice, športne prireditve in še bi lahko naštevali. Skoraj deset metrov dolgo igralo »živalski vrt« otrokom nudi (skorajda) neomejene možnosti zabave in raziskovanja.

Da bo organizacija dogodka še toliko lažja pri Napihljivčku ob najemu velikega napihljivega igrala poskrbijo tudi za dostavo, postavitev, čiščenje in nato igralo tudi odpeljejo. Če se odločite za manjše modele igral boste ob vikend najemu igrala prav tako lahko izkoristili možnost brezplačne dostave.

Če razmišljate kako popestriti naslednjo rojstnodnevno zabavo vašega otroka so napihljiva igrala morda pravi odgovor za vas. Ne samo, da boste z najemom igrala otrokom zagotovili ure in ure nepozabne zabave, temveč jih boste hkrati tudi spodbudili h aktivnemu gibanju, druženju in s tem spodbujali njihov gibalni in kognitivni razvoj.

 

Kako velika napihljiva igrala spodbujajo otrokov razvoj?

Napihljiva igrala so lahko zabaven način, da otroka spodbudite h gibanju in igranju, ter mu s tem pomagate pri razvoju motoričnih in kognitivnih sposobnosti. Gibanje je eden izmed ključnih dejavnikov, ki so pomembni za zdrav razvoj otrok. Redno gibanje otrokom pomaga razviti pomembne motorične spretnosti ter ojačati njihovo vzdržljivost, mišice in kosti. Tudi iz vidika kardiovaskularnega zdravja in telesne teže je pomembno, da je otrok dovolj aktiven.

Gibanje prav tako spodbuja tudi kognitiven razvoj otroka, saj pomaga pri razvoju možganov in krepi njihove sposobnosti učenja. Skozi igro na igralih otroci krepijo svojo domišljijo, kreativnost, sposobnost logičnega razmišljanja in reševanja problemov. Otroci, ki se več igrajo in gibajo, se tudi lažje koncentrirajo in razvijajo svoje jezikovne spretnosti in spomin.

Iz tega razloga so napihljiva igrala odličen način, da otroke še dodatno spodbudimo k aktivnosti in jim zagotovimo dovolj stimulacije za razvoj njihovih možganskih sposobnosti.

 

Kaj morate vedeti preden najamete velika napihljiva igrala

Preden se odločite za najem napihljivih igral je pomembno, da razmislite kakšno igralo potrebujete, kam ga boste postavili, koliko otrok ga bo uporabljalo in za koliko časa bi ga radi najeli.

  1. Izbira pravega napihljivega igrala

Pred najemom razmislite o tem, kakšno igralo želite ponuditi na svoji zabavi in koliko otrok ga bo uporabljalo. Velika napihljiva igrala so zaradi svoje velikosti primerna tudi za večje dogodke (sejmi, veselice,…), medtem ko bodo druga igrala v ponudbi Napihljivčka primerna tudi za vaše dvorišče, vrt ali celo večjo garažo. Izberite takega, ki bo otrokom najbolj všeč, hkrati pa bodite pozorni, da imate na voljo dovolj velik prostor, kamor boste napihljiva igrala postavili.

  1. Enodnevni ali vikend najem igrala

Ali igralo potrebujete samo za dan dogodka, ali pa bi želeli svojim otrokom omogočiti, da se na igralu zabavajo še kak dodaten dan? Pri Napihljivčku vam omogočajo vikend najem igral, kjer je v ceno vključen celo prevoz igrala po celi Sloveniji. Če se odločite za najem velikega napihljivega igrala vam le to pripeljejo, postavijo in po končanem dogodku tudi očistijo, pospravijo in odpeljejo.

  1. Kaj potrebujete za postavitev in uporabo igrala?

Ob najemu igrala boste prejeli tudi ostalo opremo, ki jo potrebujete za uporabo. Poleg igrala boste prejeli podlogo, kamor igralo postavite, puhalnik za polnjenje in pa kline, s katerimi lahko igralo pritrdite v tla. Za postavitev igrala potrebujete samo še električni priključek (in morda podaljšek) in igralo bo v nekaj sekundah pripravljeno za uporabo. Po koncu zabave je igrala mogoče popolnoma enostavno tudi pospravite – iz njih spustite ves zrak in jih nato zložite.

  1. Kdo lahko uporablja napihljiva igrala?

Napihljiva igrala so primerna za otroke različnih starosti, odrasli pa bodo zabavo morali samo opazovati. Igrala so izdelana iz varnih in zanesljivih materialov in zasnovana tako, da otroci med igro ne morejo dostopati do delov, ki bi za njih lahko bili nevarni. Ker so mehka in brez ostrih robov se otroci na njih lahko brez skrbi zabavajo in urijo v ohranjanju ravnotežja. Iz higienskih in varnostnih razlogov morajo otroci igrala uporabljati bosi (ali pa v nogavicah). Igrala na ta način ostanejo čista, hkrati pa otroci z obuvalom ne morejo poškodovati drugih okoli sebe.

Prednosti najema velikih napihljivih igral za vašo naslednjo zabavo ali dogodek

Se sprašujete, kako bodo napihljiva igrala poskrbela, da bo vaša zabava res nepozabna? Naj vam predstavimo le nekaj izmed mnogih razlogov:

  • Igrala otrokom nudijo ure in ure zabave. Na različnih elementih, kot so plezalne stene, tobogani, skakalne površine in ovire, se bodo otroci z največjim veseljem igrali cel dan.
  • Starši se lahko med zabavo sprostite in uživate v družbi. Ker bodo igrala poskrbela za vso zabavo se vam ne bo treba ukvarjati z idejami za različne igre in aktivnosti. Med zabavo se boste tako brez težav spočili ter uživali v kramljanju z drugimi starši.
  • Otroci se bodo med igro povezali z drugimi otroci in razvijali medsebojne odnose, se učili pravilne komunikacije, timskega dela in reševanja problemov.
  • Postavitev igrala je hitra in popolnoma nezahtevna, zato lahko svoj čas posvetite organizaciji drugih elementov zabave. Če se odločite za vikend najem vam bodo igralo celo pripeljali na dom, vaši otroci pa bodo lahko na igralu uživali še en dan več, za kar vam bodo zagotovo hvaležni.
  • Izkušnje si pogosto veliko lažje zapomnimo kot darila. Boste videli, naslednje leto se otroci ne bodo spomnili igrače, ki so jo prejeli za darilo, medtem, ko se bodo zabave na napihljivih igralih še dolgo z veseljem spominjali!

 

Ste pripravljeni, da priredite res izvrstno zabavo? Za velika napihljiva igrala različnih modelov kontaktirajte Napihljivčka, kjer vam bodo pomagali pri izbiri pravega modela za vaš dogodek. S pomočjo napihljivega igrala bo vaša naslednja zabava res nepozabna!

Avtor prispevka: