Vrhunska catering storitev za posebne priložnosti

Izbira pravega tipa pogostitve je ključnega pomena za vaš poseben dogodek. Prav zato je catering pogosta izbira pri različnih organizacijah dogodkov saj se lahko zadevo izvede hitro. Vendar pa je med številnimi ponudniki na trgu težko najti tistega, ki bo zadovoljil vaše želje in pričakovanja. Naša ekipa Catering Kastelic vedno prisluhne željam stranke ter zagotovi vrhunsko kakovost hrane in postrežbe, ki vas zagotovo ne bo razočarala.

Izvedli smo že kar nekaj poročnih pogostitev, pogostitev za rojstne dni, piknikov ter poskrbeli za vrhunsko hrano in hladno pijačo. Gosti so bili vedno navdušeni nad našo storitvijo zato smo postali zelo pogosta izbira pri organizaciji tovrstnih dogodkov. Dobili smo že številne stranke, ki so bili gosti na dogodku za katerega je poskrbela naša ekipa ter so se na podlagi tega odločili, da nas izberejo tudi pri organizaciji svojega dogodka.

catering pogostitev

Zakaj izbrati nas?

Naše podjetje se že več kot 20 let ukvarja z gostinskimi storitvami in smo si pridobili ogromno izkušenj ter zadovoljnih strank ter se zato odločili razširiti našo ponudbo s storitvijo cateringa.

Nahajamo se v dolenjski regiji, našo storitev pa v večji meri nudimo za območja Bele krajine, Zasavja in Ljubljane z okolico. Če torej iščete catering na Dolenjskem, smo prava izbira za vas.

V kolikor bi želeli izvesti catering pogostitev na kakšni drugi lokaciji po Sloveniji se lahko načeloma dogovorimo tudi za to, saj imamo možnost, da hrano pripravimo kar na sami lokaciji dogodka.

Ekipa Catering Kastelic bo poskrbela za  vrhunsko pripravljeno hrano ter prijeten ambient (lokacijo dogodka po dogovoru okrasimo z tematiko dogodka, pogrnemo mize ter poskrbimo tudi za animacijo otrok), ne glede na tip dogodka (poslovno srečanje, poroko, rojstni dan ali kakšno drugo priložnost), za katerega naročite naše storitve se bomo potrudili, da bo vaš dogodek nepozaben.

Vedno si vzamemo čas, da prisluhnemo željam naših strank in se trudimo, da izpolnimo njihove zahteve. Naš glavni cilj je zagotoviti vrhunsko storitev, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Naša ponudba

Naša pestra ponudba zajema širok spekter jedi, ki ustrezajo vsem okusom in prehranskim potrebam. Na voljo imamo burgerje in mini burgerje, obložene kruhke, odojke, jedi iz žara, ocvrte jedi, tople glavne jedi, juhe, jedi na žlico, mehiške jedi, priloge, solate, omake ter vegetarijanske, veganske in dietne jedi. Ponudbo lahko prilagodimo vašim željam in potrebam, zato se lahko brez skrbi obrnete na nas. Obiščite našo spletno stran catering-kastelic.si ter izpolnite kontaktni obrazec v katerem nam boste zaupali vse vaše želje. V kratkem vas bomo nato še poklicali, da se bolj podrobno dogovorimo za izvedbo storitve.

Kontaktirajte nas

Prijazno vas vabimo, da nas kontaktirate in nam zaupate svoje želje. Skupaj bomo ustvarili catering pogostitev, ki bo navdušila vaše goste in poskrbela za popolno izkušnjo ob posebnem dogodku. Ne glede na to, ali pripravljate majhen zasebni dogodek ali veliko poslovno konferenco, smo tukaj, da vam pomagamo uresničiti vaše vizije. Prepustite nam organizacijo cateringa in vi se lahko osredotočite na uživanje v dogodku in druženje s svojimi gosti.

Za vrhunski catering, ki bo presegel vaša pričakovanja, se obrnite ekipo Catering Kastelic. Naj postanemo vaša zanesljiva izbira za odlično hrano, strokovno storitev in nepozaben dogodek.

Avtor prispevka: