terme topolšica apartmaji

Oaza sprostitve v neposredni bližini term Topolšica

Imate že vsega dovolj in želite nekam na hitro pobegniti? Nekam ne preveč daleč, nekam, kjer boste doživeli pristen stik z naravo, uživali v miru in tišini in se sprostili ter napolnili z novo energijo? Ne veste, kje bi našli tak kraj? Mi imamo rešitev za vas in sicer počitniške hiške v Topolšici! Vas zanima, zakaj vam predlagamo prav to? Berite dalje in zagotavljamo vam, da boste po koncu tega članka že brskali po spletu in iskali najugodnejši termin za vaš oddih v počitniških hišicah Topolšica!

Hiter pobeg od vsakdana

Začele so se šolske počitnice, otroci so zdaj doma in nekako jih je treba animirati in zabavati, da jim ni dolgčas. To zna biti včasih kar velik problem, saj se otroci kmalu naveličajo početi ene in iste stvari, zato morate na zalogi vedno imeti kakšne nove dogodivščine. In kaj je boljšega kot to, da jih odpeljete nekam v naravo? To, da jih odpeljete na krajši oddih, kjer bodo raziskovali še nepoznane kraje! Terme Topolšica apartmaji so več kot primerni za tak podvig, saj je v okolici veliko zanimivih stvari, ki jih boste lahko odkrivali skupaj z otroki. Nahajajo se v apartmajskem naselju Ocepkov gaj in vam nudijo vse za sproščujoč oddih. Terme so od apartmajev oddaljene le nekaj metrov, zato lahko izkoristite tudi njihove bazene in savne in se prepustite razvajanju.

Terme Topolšica že od nekdaj privabljajo ljudi v svoj objem, saj slavijo po svojih zdravilnih lastnostih. V samem središču Savinjske doline, obdani s hribi, gozdovi in čudovito naravo boste našli mir in sprostitev, ki jo potrebujete. Termalna voda blagodejno vliva na vaše počutje, dobra družba pa bo poskrbela, da bo vaš oddih nepozaben.

terme topolšica apartmaji
Sprostite se lahko v savni ali wellnessu.

Kaj pa, če se ne želim kopati?

Nič zato, terme Topolšica apartmaji so odlična izbira prav zato, ker vam ponujajo obilo aktivnosti na prostem, ki se nahajajo v neposredni bližini. Lahko se odpravite na kolesarski ali pohodniški izlet in se mimogrede ustavite na prečudovitih razglednih točkah, za ljudi, ki iščejo bolj umirjene dejavnosti pa je v bližini tudi golf igrišče, prostor za ribolov in še vrsta drugih aktivnosti.

Terme Topolšica apartmaji so na primer odlično izhodišče za obisk Velenjskega jezera. Jezero slovi kot eno največjih jezer v Sloveniji in spada med Šaleška jezera, verjetno pa marsikdo ne ve, da je nastalo na mestu, kjer je bil nekoč rudnik lignita. Narava je skozi leta naredila svoje in danes je na tem mestu veliko travnatih površin, ki omogočajo številne aktivnosti tako na suhem kot v vodi. Velenjsko jezero je zato priljubljena izletniška točka. Do jezera boste od Topolšice potrebovali 20 minut vožnje, potem pa lahko uživate v prijetni vodi in vodnih aktivnostih.

terme topolšica apartmaji
Velenjsko jezero omogoča številne aktivnosti na prostem.

Ko se že nahajate v osrčju Savinjske doline, si lahko ogledate še vse njene lepote. Terme Topolšica apartmaji so namreč odlično izhodišče za raziskovanje te doline, ki slovi po neokrnjeni naravi, gozdovih, kristalno čisti vodi in čudovitih razgledih. Dolino lahko raziskujete na kolesu ali peš in tako spoznavate njene znamenitosti, lahko pa se odločite za sprostitev v obliki ribolova.

Iz naših apartmajev se lahko podate tudi na raziskovanje Šaleške doline, ki je znana po obsežni proizvodnji in industrijski dediščini, nudi pa vam tudi številne kotičke za sprostitev, uživanje v naravi in znamenitostih. V dolini lahko spoznavate tudi lokalno kulinariko in tako morda dobite navdih za kakšno novo jed.

Terme Topolšica apartmaji ponujajo obilo možnosti, ki jih lahko koristite tekom bivanja v teh koncih. Če iščete mir in sprostitev, se lahko odpravite v hotelske bazene, savne in wellnesse, kjer se sprostite in prepustite blagodejnim učinkom termalne vode ali pa se odpravite do Velenjskega jezera in poležavate na Velenjski plaži, se igrate družabne igre ali berete knjigo. Velenjsko jezero je tudi super kraj, kjer se lahko naučite supati ali čolnariti. Če si zaželite rekreacije, se lahko podate v bližnji fitnes center. Če pa si želite druženja s prijatelji ali družino, pa so vam na voljo tudi prostori za skupinske igre, kot na primer tenis igrišče, košarkarsko igrišče in igrišče za odbojko. Skupinske igre so odličen način za krepitev vezi med prijatelji in člani družine, timskega duha pa lahko otroke naučite tudi s kolesarskim izletom po okolici. Če niste ravno navdušeni nad kolesarjenjem, se lahko na ogled lepot in znamenitosti podate tudi peš in se morda ustavite še pri kakšnih domačinih, ki vam bodo znali povedati, kaj si je v njihovih koncih vredno ogledati. Pri vseh teh aktivnostih pa ne pozabite na hidracijo in zaščito pred soncem, sploh v poletnih mesecih, ko je sonce zelo močno. Apartmaji so v zimskih mesecih odlično izhodišče tudi na priljubljeno smučišče Golte.

Terme Topolšica apartmaji so lahko vaša naslednja izbira za kvalitetno preživet oddih, saj to ni kraj, kjer bi se dogajal masovni turizem in boste zato imeli mir in čas za druženje z otroki. Obiščite njihovo spletno stran in čim prej rezervirajte želeni termin. Verjemite, da bodo to nepozabne počitnice za vso družino!

Avtor prispevka: